Naar de peutergroep bij Dikkertje Dap
De peutergroep is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Dikkertje Dap Kinderopvang beschikt over meerdere peutergroepen op verschillende locaties. Elke locatie heeft haar een eigen visie.
 
Op de peutergroep wordt gewerkt met de voorschoolse educatie methodiek 'Startblokken'. Met het programma startblokken wordt onder andere aandacht besteed aan taalontwikkeling, motorische ontwikkeling en de sociaal-emotionele ontwikkeling van uw peuter.  Peuteropvang is een mooie voorbereiding op de basisschool. Op de peutergroep wordt spelenderwijs gewerkt aan de hand van thema's die aansluiten bij de belevingswereld van uw peuter. Rondom het thema worden verschillen activiteiten en spelen aangeboden. Voorbeelden van thema's zijn: op de boerderij, boodschappen, bouwen en het lichaam. 

Op de peutergroep worden materialen en activiteiten aangeboden speciaal voor peuters. Peuters hebben op de peutergroep de vrijheid om materiaal te kiezen waar hij/zij mee wil spelen. Dit geeft vrijheid maar ook verantwoordelijkheid. Anders dan in de kinderopvang staan schaartjes op de peutergroep voor het pakken. De peuter mag een knip activiteit starten als hij/zij dit wil. Hierbij hoort ook dat hij/zij het schaartje na afloop zelf weer opruimt. 

Bij Dikkertje Dap kunt u de keuze maken uit de onderstaande peutergroepen. Op iedere peutergroep worden tevens VE en peutergroep subsidie plaatsen aangeboden. 

     


  U bent altijd welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen op een van onze peutergroepen.

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Contactgegevens: Linsey Abbink, telefoon 0857733752 mailadres: linsey@kinderopvangdikkertjedap.nl. 

Graag tot ziens!