Nieuwe locatie

17-05-2021
Peutergroep Duimelot en BSO de Petteflet

Wij hebben de kans gekregen om Dikkertje Dap kinderopvang uit te breiden op een mooie locatie met veel mogelijkheden voor een baby/dreumes groep, een verticale groep, een peutergroep, buitenschoolse opvang en kantoorruimte. Namelijk 400 meter verderop aan de Govert Flinckstraat 1 te Zutphen. Mogelijk bent u al bekend met dit gebouw omdat Yunio (het consultatiebureau) zich ook in dit gebouw bevindt. Yunio maakt gebruik van de linkervleuger. Wij zullen ons in de rechtervleugel gaan vestigen.

Dikkertje Dap vindt het belangrijk dat kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte krijgen en kunnen nemen om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Deze locatie biedt een buitenruimte die dubbel zo groot is als de buitenruimte bij Dikkertje Dap aan de Paulus Potterstraat. Dit biedt veel mogelijkheden om een mooie natuurlijke buitenruimte te creëren! Op deze locatie bieden wij een compleet aanbod voor kinderen van 0 tot 12 jaar in een kleinschalige setting. De GGD is langs geweest op 3 januari 2022 en heeft positief advies gegeven over deze locatie. Op 31 januari 2022 gaan wij hier van start met een peutergroep en BSO. Zodra het mogelijk is starten we hier ook met een baby/dreumesgroep en een verticale groep. 

Nieuwsgierig naar de nieuwe Locatie?
Mogelijk bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe locatie en wilt u een kijkje komen nemen. Dit kan! Maak gerust een afspraak. U kunt mij bereiken via de mail: g.behet@kinderopvangdikkertjedap.nl of telefonisch op 0616459367