B-SpOrtief
 
Al enige tijd is B-SpOrtief een groot succes waar vele kinderen van 4 tot 13 jaar wekelijks aan deelnemen.
 
Met B-SpOrtief wil Dikkertje Dap een laagdrempelige sportvoorziening aanbieden waar kinderen op een leuke manier kennis maken met sport en spel. Het doel van B-SpOrtief is om een bijdrage te leveren aan een gezonde en sportieve uitdaging voor uw kind. Uw kind maakt op spelenderwijs kennis met verschillende vormen van sport en spel. Deze sportvormen stimuleren tevens de motorische ontwikkeling van uw kind.
 
B-SpOrtief vindt tijdens de schoolweken elke dinsdagmiddag plaats in de gymzaal van het Mozaïek. Bij mooi weer zal ook de buitenlucht worden opgezocht. De les start om 15:30 uur en eindigt om 16:30 uur. Jaarlijks worden er 41 B-SpOrtief lessen aangeboden. De lessen worden verzorgd door een gediplomeerd docent bewegingsonderwijs. Daarnaast is er minimaal één pedagogisch medewerker tijdens de B-SpOrtief les aanwezig.
 
Alle kinderen zijn welkom. Ook kinderen die geen gebruik maken van de kinderopvang. Mocht uw kind graag willen deelnemen, maar is hij/zij niet aanwezig op de opvang kom dan gerust samen met uw kind naar de gymzaal.

De betaling voor B-SpOrtief is mogelijk per maand, per kwartaal, per halfjaar of per jaar. Mocht uw kind halverwege een periode instromen dan ontvangt u een passend aanbod voor het lopende jaar. Het B-SpOrtief abonnement loopt door tot wederopzegging en stopt automatisch als uw kind de leeftijd van 13 jaar heeft bereikt. Er wordt een opzegtermijn gehanteerd van 1 maand.

 
Kosten B-SpOrtief  
Bij betaling per maand         € 15,00
Bij betaling per kwartaal € 32,50
Bij betaling per halfjaar € 52,50
Bij betaling per jaar € 99,95

Inschrijfformulier voor kinderen die nog niet bekend zijn bij Dikkertje Dap kinderopvang:
Inschrijfformulier B-SpOrtief

Inschrijfformulier voor kinderen die bekend zijn bij Dikkertje Dap kinderopvang:
inschrijfformulier B-SpOrtief

Voor meer informatie kunt u terecht bij Tessa Hieselaar. Zij is telefonisch te bereiken op: 0857733752 of via de mail tessa@kinderopvangdikkertjedap.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook stellen bij aanvang of afloop van B-SpOrtief of op kantoor.

Uw kind is welkom voor een gratis proefles B-SpOrtief!

 
Stichting Judo Zutphen verzorgde een leuke Judo clinic voor B-SpOrtief