Buitenschoolse opvang 
De buitenschoolse opvang (BSO) is er voor kinderen van 4 tot 13 jaar die voor- en/of naschoolse opvang nodig hebben. Dikkertje Dap Kinderopvang beschikt over drie aparte BSO locaties en BSO locaties binnen een basisschool.


De BSO locaties bieden volop ruimte aan kinderen om zelf een invulling aan hun vrije tijd te geven. Daarnaast worden er uitdagende activiteiten aangeboden die aansluiten bij de interesses van de kinderen zoals: knutselen, bakken/koken, op pad. We zorgen ervoor dat de kinderen plezier hebben en de ruimte hebben om te kiezen wat zij willen gaan doen. De BSO staat voor vrije tijd.

Vakantieopvang 
Tijdens de schoolvakanties vindt de opvang plaats bij BSO de Petteflet. In een vakantie worden er verschillende activiteiten georganiseerd rondom een thema. Een thema waarmee we bijvoorbeeld in een voorgaande vakantie mee aan de slag zijn gegaan is: Olympische spelen. We hebben toen Nederlands kampioen judo over de vloer gehad voor een clinic. Daarnaast zijn we op pad geweest naar de Vijverberg waar de trots van de Achterhoek voetbalt. 

 

Onze BSO locaties

Vrijstaande BSO locaties 
 • Groene BSO de Kaardebol
  Adres: Harenbergweg 1, te Zutphen 
 • BSO Op de Trap
  Adres: Paulus Potterstraat 6, te Zutphen 
 • BSO de Petteflet 
  Adres: Govert Flinckstraat 1, te Zutphen
 • BSO+
  Adres: Harenbergweg 1, te Zutphen 


Inspectierapporten BSO locaties

BSO locaties binnen een basisschool 
 • BSO de Flief 
  Adres: Berkenlaan 106, te Zutphen 
 • BSO de Prins Claus
  Het Zwanenvlot 318, te Zutphen