Groene BSO de Kaardebol
 
Groene BSO de Kaardebol biedt een uitdagende groene speel- en ontwikkelplek. De kinderen binnen de groene BSO zitten niet stil, ze brengen namelijk het grootste deel van de tijd buiten in de natuur door. Contact met natuur is van grote waarde voor een gezonde ontwikkeling van kinderen, daarnaast
draagt dit ook bij aan verantwoordelijkheidsbesef voor natuur en milieu.

Binnen de locatie is er de ruimte voor kinderen om rustig te kunnen knutselen, eten en drinken, spullen onderzoeken die ze buiten gevonden hebben, etc. Maar ook het terrein heeft veel te bieden voor de groene bso. Er is een vlindertuin aanwezig, een natuurspeeltuin, er zijn moestuintjes aanwezig waar de kinderen hun eigen groente en fruit kunnen zaaien en oogsten en vervolgens kunnen deze weer gebruikt in de keuken voor het koken en bakken en zo zijn er nog veel meer uitdagende mogelijkheden binnen de nieuwe Groene BSO! 

Gezien de aanwezigheid van slootjes op het buitenterrein van de Kaardebol en de veiligheid die we willen waarborgen, moeten kinderen tenminste in het bezit zijn van zwemdiploma A. 

Link naar de informatiemap van Groene BSO de Kaardebol: Informatiemap kaardebol.

U bent altijd welkom om te komen kijken.

Groene BSO de Kaardebol
Harenbergweg 1
7204 KZ  ZUTPHEN
Landelijkregistratienummer (LRK): 936380536
De link naar het overzicht van de inspectierapporten van: Groene BSO de Kaardebol

E-mail: kaardebol@kinderopvangdikkertjedap.nl
Telefoon: 0618906745 

Link naar het inschrijfformulier: formulieren